Saturday, March 20, 2010

PENERANGAN APA ITU LOGIN FACEBOOK MA$$$$$$YUK

Kini Kami dedahkan RAHSIA nya!!!
"SIAPA KATA RM100 SEMUA ORG TIDAK MAMPU???Mustahil bukan..bg saya bisness ini cukup mudah & senang. Dengan bermodal kan RM100 & menaja minimum 4 orang cukup memadai buat saya" Saya menggunakan konsep THE POWER OF FOUR kerana dari 4 orang ini sangat bermakna. 4 orang dalam masa seminggu tidak susah. Duplikasikan apa yang saya buat.

Dengan modal RM 100 sahaja & anda perkenalkan seorang rakan sahaja!! Anda dapat balik RM 100 tunai!!! 100% keuntungan!!! Tiada risiko!!!

Kami percaya anda ada akaun Facebook..Anda ada rakan…Anda daftarkan seorang sahaja rakan anda dah balik modal!!! Hebat cukup hebat!!! Program terbaik dalam SEJARAH!!!

Hanya tajaan orang ke-2 dan orang ke-4 anda sahaja yang akan dihadiahkan kepada penaja anda sebagai bonus tambahan bulanan.
Anda boleh menaja seramai yang mungkin. Dimana setiap penyertaan rakan anda. Anda akan menerima wang tunai RM 100. Wah cukup hebat…Sambil layari Facebook pun dapat duit…Tak lagi buang masa..Alhamdulilah.

Harus diingat!!! Pendapatan anda bukannya sekali tetapi setiap bulan seumur hidup anda. Wah!!! Bestnyeee :)

Contoh 1: Katakan anda menaja 10 rakan anda. 10 orang tolak orang ke-2 dan ke-4 utk penaja (Upline). Anda akan dapat 8 orang x RM 100 = RM 800. Anda akan diberi masa 30 hari sahaja untuk mempelajari segala panduan Internet Marketing, Window XP, Vista, All Microsoft, Adobe dan banyak lagi secara audio dan video (e-Learning concept).

Sistem pembelajaran online ini cukup mudah dan senang difahami. Segala input yg disampaikan sesuai utk kegunaan seisi keluarga dan setiap peringkat umur.

Tetapi INGAT proses pembelajaran ini hanya utk tempoh 30 hari sahaja. Pada hari ke-25 anda perlu renew akaun anda utk meneruskan pembelajaran tersebut dengan cara membuat pembayaran RM 100 ke akaun penaja anda. Hanya penaja anda sahaja yang boleh mengaktifkan akaun anda.

Secara tak langsung ahli yg berdaftar dibawah anda pun akan renew akaun mereka membolehkan anda terus menerima RM 100 drp setiap seorang yg berdaftar dengan anda sebelum ini.

Jika 8 orang tadi renew bermakna anda akan memperolehi RM 800 pada bulan berikutnya. Jika ada rakan di bawah rakan anda yang renew tetapi rakan direct anda tak renew. Semuanya akan diberikan kepada anda. Wah ruginyee kalau tak renew setiap 30 hari. Modal RM 100 jer dapat RM 800 setiap bulan!!!

Contoh 2: ANDA menaja Farhan. Farhan telah menjemput 100 orang rakannya melalui Facebook sahaja sertai program ini. Farhan mendapat 100 orang x RM 100 = RM 10,000.

Selepas 30 hari, Farhan tidak berminat untuk renew akaunnya dgn bayaran sama iaitu RM 100 sahaja. Tetapi 100 orang rakan Farhan tadi terus renew akaun mereka. Maka RM 10,000 tadi akan diberikan terus kepada penaja Farhan iaitu ANDA. Wah cukup hebatkan!!!

simple..just register dgn membuat pembayaran ke akaun sy..sy akan aktifkan akaun awk...

selepas tu sy akan ajar awk cara update status di FB..dengan cara ini org yg berminat akan feedback status kita...ok..

dan sy akan hantar info2 yg akan sy berikan kat email awk..simple..copy paste...

sy akan ajar..dont worry...guna kan blog sy sebagai info utk menarik perhatian org..testimoni org yg da berjaya..event ..sharing...


No comments:

Post a Comment